Kur e la i shoqi, si pasojë e një aksidenti, ajo tregon se kishte një fëmijë të mitur, çka e vështirësonte edhe më shumë përballimin e situatës në të cilën ndodhej.Historia e plotë:“Bashkëshorti im ka punuar gjithmonë në Gjermani në ndërtim dhe në shtëpi vinte 1 herë në 4 muaj. Ndryshe nuk kishim me çfarë të hanim.Por një ditë të zezë ai humb jetën në aksident me makinë atje. Kisha 1 fëmijë të mitur, as 2 vjeç nuk i kishte mbushur akoma.Normal drama dhe dhimbja e madhe. Pasi mbaroi vakia më thotë vjehrri që të…kliikoni ne foton/videon e me poshtme per te lexuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *