Adrian Gaxha e Luana Vjollca, janë dy emra mjaft të njohur për mediat shqiptare. Kjo për faktin, se dikur ata kishin një lidhje mjaft serioze, por që pas një kohe i dhan fund lidhjes së tyre. Sot Luana është edhe më terheqese me bukurin e saj, në një intervist i ftuar ishte Adrian Gaxha ku ai tregoi shumë sekrete për jetën e tij, po ashtu nuk mund të ikte pa marrë ndonjë pyetje për Luanën, dhe i erdhi një mjaft provokuese, ku pyetja ishte kështu, “A ke bërë marredhenie me Luanën?, Adrian Gaxha dha një përgjigje që do ju lë pa fjalë, shtypni posht rekkamen dhe menjëher ju hapet video e intervistës:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *