Gjithmonë kur kemi nevojë për diçka, kryesisht para, në mendje na shkon që t’ua kërkojmë personave tanë më të afërt si, familjarë, miq apo të kushërinj. Ky është rasti i një vajze shqiptare 23-vjeç e cila i ka kërkuar para kushëririt, që jetonte në kryeqytet dhe të gjithë e dinin se ai bënte punë zyre, Mirëpo, kur vajza i ka kërkuar paratë, ai i ka thënë, “Po ti jap parat vetem nese me mua bën marredhenie, dhe pergjigja e vajzes do ju le pa fjale, shikoni cfare i thot ajo, shtypni posht reklamen dhe ju hapet foto e bisedes:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *