Pershendetje jam Elmedina nga shkupi ,po kerkoj nje djal qe do tma shkyen gojen me veglen e tij te madhe mos te ndalet duke ma dhene ne goj poashtu te bejm mardhenie te cmendur ne nje hotel i cili nuk eshte me rendesi se cfar kushte te ka mirepo te pakten nje dyshek te mire dhe atraktiv dhe si per fund te me bej gojoren pasi e deshiroj shumm.. Kliko ne reklam per numrin e Elmedines..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *