Ikja nga jeta e Adelajda Xhamanit ka lënë shumë boshllëk tek miqtë dhe familjarët e saj.
Këto foto janë vërtetë eksituese ku mendon se në dush të zhveshura nuk janë femra çfarëdo, por ato me të njohura që për gjithë këtë vit kanë ‘thyer’ rrjetin…

Bëhet fjalë për një fotogaleri vërtetë pikante të femrave VIP dhe më seksi të rrjeteve sociale.

Një pjesë e tyre janë ndër modelet më të famshme, por që të gjitha ato kësaj here i bashkon dushi, duke bërë që me këto foto fansat e tyre të çmenden fare.

Ftotot e këtyre femrave të famshme kanë bërë tashmë xhiron e internetit dhe janë ndër më të klikuarat.

Shijoini fotot e tyre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *