Disa nga vajzat më seksi të ekranit janë pjesë e spektakleve të tyre, apo të ftuara në programe të njohura në televizion, gjatë mbrëmjes së 30 dhjetorit, dhe natës së ndërrimit të viteve sot. Ilda Bejleri është shfaqur me të kuqe në një spot televiziv, ndërkohë garë të vërtetë kanë bërë mes njëra-tjetrës mbërmje, Luana..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *