Shumë burra më dërgojnë foto lakuriq, nuk po përmbahem dot, dua ta bëj me dikë sa më shpejtë, po shpreosj qe ta kete te madh e mosha dhe bukuria pak rendesi kan, dua vetem te kenaqem sa me shpejte, nuk jam e martuar, jetoj ne nje fshat te Prishtines. Po qe mundesia edhe te me marrin me veture, do e shperbleja edhe aty. PËR të marrë numrin e Semrës dhe për tu lidhur direkt me të klikoni mbi reklamën më poshtë. VETEM nëse nuk ju shfaqet, atëhere kërkojeni atënë redaksi por përgjigja mund të vonojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *