Këngëtare, tekstshkruese, aktore, skenariste, moderatore e biznesmene, Rozana Radi është një nga femrat më të dashura për shqiptarët që me këngët e interpretimet e saj ka emocionuar një publik të tërë.A keni dërguar ndonjëherë selfie nudo?”, e pyeti Roza, Rozanën e cila u përgjigj me një “Po” dhe zbuloi edhe personin kujt ia ka dërguar.Doktorit që më bëri gjoksin, ‘e kam kështu, ma bëj ashtu’. Doktori nuk të merr përsipër pa foto”, u shpreh Rozana Radi… nese doni qe te ju dergon foto Rozana ju lutem klikoni me posht ne reklam pastaj prisni pak do ju shfaqet numri i viberit….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *