Një histori e trishtë e ndodhur në Shqipëri ka shokuar mbarë opinionin publik ku vjehrri, pasi ushtronte dhunë fizike epsikologjike ndaj nuses, prej 15 vitesh e kishte përdhunuar në mënyrë sistematike.

Më e vështirë bëhet kur pas sjelljes në jetë edhe të tre fëmijëve, bashkëshorti i gruas së dhunuar i cili ka qënë emigrant, kishte zgjedhur rrugën e heshtjes.:Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni: Kujdes pamjet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *