Përshëndetje, dua të tregoj edhe unë historin time, jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjien, por për të ditur më shumë reagimet tuaja.Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjecar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shum provokuese, por unë nuk i jejpa rendesi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë në fak isha bërë kaq e mirë sa edhe burri atë ishte duke më…kliko mbi reklam per te vazhduar leximin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *