Un kam 2 femije dhe nje burre I cili Ishte gjithmone I zene me Pune dhe nje Kusheri nga burri I cili gjithmone me hante me sy un gjithmone doja ta ndjeja spe… e tij ne trupin tim kur mora vesh qe burri Im do te ikte ne emigracion le te themi qe ajo Ishte dita ime me e lumtur Diten e fundit qe burri Im Ishte ketu me q.. me numerim 2 Minuta derisa u prish mbi p… tim pas ikjes se tij e vendosa te ngelja shtatzan me kusheririn vjehrre dhe vj….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e tekstit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *