Të gjithë kanë zënë të paktën një herë morra në jetën e tyre, por jo të gjithë kanë guximin ta pranojnë, edhe pse nëse ndodh në vegjëli është një gjë shumë e zakonshme. Megjithatë 6 VIP-a shqiptarë e kanë pranuar, madje publikisht.Gjatë një loje në “Xing me Ermalin”, Ermal Mamaqi pyeti të ftuarit, Oriola Marashin, Blerim Destanin, Noizyn, Varrosin dhe Xhevdet Jasharin nëse kishin zënë ndonjëherë morra dhe të gjithë e pranuan, përfshirë edhe Ermali.“Shumë”, u përgjigj Xhevdet Jashari. “Pafund, morra, thërriza, çdo lloj”, tha Oriola ndërsa së bashku me Ermalin ajo filloi të kujtonte si i hiqnin morrat asokohe me krëhër të hollë ose me benzinë.“Ta bënte gropë”, tha Noizy ndërsa në studio plasën të qeshurat duke kujtuar kohët kur zinin morra.Shumë pyetje të tjera komike dhe përgjigje po kaq të papritura dhe epike do të ndiqni sonte në puntatën gjigante të “Xing me Ermalin”, që është për të mos u humbur.Për të parë videon e plot Klikoni në reklam dhe pas 5 sekondave ju hapet Lajmi i plotë dhe detajet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *