Këngëtarja shqiptare Iva Aliko është një femrave më provokuese të estradës shqiptare. Ajo gjithmonë publikon foto joshëse ku çmend të gjithë me format e saj. Ajo tregon për jetën e saj, por ajo që la me gojë hapur publikun ishte kur nxehet Katro Ziza në emision dhe i thot Iva Aliko ti je shum e bukur dhe tërheqëse, tash të them sinqerisht a do të bësh me mu një nate marredhenie, Iva në fillim qesh por me përgjigjen e saj do ju heq trurin shikoni se cfarë thot ajo, shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video e emisionit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *