Letra:

E dashura aktuale po më çmend.

Sipas saj bëj asnjë lëvizje, asnjë ritëm dhe s’kam asnjë ide në shtrat.

Ajo qan që sipas saj jam i keq në shtrat dhe nuk e kënaq.

Unë jam absolutisht i shokuar, sepse kam qenë gjithmonë një person i aftë.

Tre të dashurat e mia të fundit ishin të çmendura për mua dhe dy në të vërtetë më kërkuan edhe pasi u ndava.

Tani ndjehem si një hije e një njeriu që kam qenë.

Kam humbur besimin tim seksual dhe energjia ime duket se është larguar.

U grinda fort me të dashurën gjatë një fundjave romantike që ajo kishte organizuar dhe paguar. Me pak fjalë, piva shumë gjatë darkës në mbrëmjen e së premtes dhe rashë në gjumë teksa ajo po lante dhëmbët.

Ditën tjetër mbeta duke vjellë në banjë.

Ajo më pagoi edhe benzinën sepse kisha harruar portofolin në shtëpi.

Tani ajo më akuzon për mosrespektimin e saj dhe për humbjen e kohës së saj.

Ajo thotë se nëse nuk e bëj lojën time, ajo do të shkojë me një djalë nga puna që e ka ndjekur për muaj me radhë.

Pse kështu ajo? A është në terëzi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *