Do ju lë pa fjalë: 17-vjeçarja shet virgjërinë për një Iphone 8, shikoni çfarë i ndodh në hotel…Një vajzë adoleshente që nxorri në ankand virgjërinë e saj në këmbim të një iPhone 8, ka marrë një mësim të tmerrshëm. Raportohet se 17-vjeçarja e kishte postuar ‘ofertën’ në një forum në internet, ku thoshte se do të hiqte dorë nga virgjëria nëse dikush i jepte para në vlerën e një Iphone 8. Por një djalosh vendos t’i japë kësaj vajze një mësim të mirë, dhe shikoni se cfarë i bën, shtypni posht reklamen dhe ju hapet kjo video shokuese:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *