Sa herë që ka ndonjë datë të caktuar, ata nuk ngurrojnë që ta kujtojnë miken e tyre me dedikime prekëse dhe si një lloj forme për të thënë që ajo nuk harrohet lehtë.My lovely A…Gjithmone kur afrohet Viti i Ri unë kam të njëjtat mendime,çfarë kam bëre gjatë vitit, çfarë më ka ndodhur dhe pse asnjëherë as kur kam qenë e vogël s’kam besuar kurrë që ekziston babagjyshi i Vitit të ri.. ju lutem me kontaktoni me posht ne foto kliko do shfaqet facebooku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *