Rrëfimi/ Pasi vendosa dorën nën mbathjet e gruas së dajës, ajo…rreth 19 vjec dhe ajo ishte reth 29 vjec. shkoja shpesh te daja im,por ate dite daja im qelloi turni i trete ne pune dhe nuk ishte dhe meqe ishte vete nusja e dajes me tha te flija tek shpia e saj se kishte frik.i kerkova te me bente masazh trupit dhe une i ofrova ti beja masazh edhe asaj, si per ti kthyer borgjin.tek i beja masazh zakonisht shpatullave the shpines i beja dhe me bente, vendosa te provoj me shume, dhe nga shpina ulem duke i bere masazh edhe kofsheve.kishte veshur pixhama te cilat jane shume te holla si material. duart e mia ngjiten avash lart kofsheve duke i futur …Klikoni ne reklamme poshtë lexoni me shumë artikullin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *