Një burrë shqiptarë që dyshonte tek gruaja e tij se i dhunonte djalin e tyre, detyrohet që në dhomë të vendos një kamër për të vërtetuar këtë. Fatkeqësisht dyshimi i tij rezulton i vërtetë, pasi kur pa pamjet, ai u shokua nga dhuna barbare që gruaja e tij përdorte ndaj fëmijës. Në pamjet e filmuara, gruaja fillimisht duket se po luan me djalin, por më vonë rezulton e kundërta. Ajo e tërheq nga krevati dhe e ngre në ajër, përpara se ta gjuajë në kurriz foshnjën e pambrojtur dhe duke e kapur për qafe. Burri, ka lajmëruar menjëherë policinë, ja dhe kjo video e tmerrshme, shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet video shokuese:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *