Ishte zgjedhur vajza më e bukur në Kosov në vitin 1996, kur ishte një vajzë e re dhe plot jetë. Ajo e tillë ka mbetur edhe tani, dhe që atëherë asnjëherë nuk është larguar nga jeta publike dhe të qenit pjesë e shoubizit shqiptar. Ndonëse shumë kush mund të ketë dëshiruar ta ketë në krah, Diellza Kolgeci, Por tani në emision Befasuese ka qenë edhe përgjigja e saj kur është pyetur se kur ka qenë hera e fundit qe ka kryer marrëdhënie me ndonjë mashkull, shikoni cfarë thote ajo…Klikoni ne reklam dhe lexoni me shumë informacione nga ky artikull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *