Është vetëm 18-vjeçe, por si vajzë deputeteje e ka luksin të ketë një jetë të shtrenjtë.

Mirëpo, Ada Deda, vajza e deputetes së PD Albina Deda, ka thënë se është edhe vetë shumë e shtrenjtë.

Vetëm 18-vjeçe, Ada është një prej vajzave më të bukura nga modelingu, ama qenka shumë e shtrenjtë dhe “çmimin” me sa duket ia ka rritur ndryshimi i pamjes së jashtme.

Në një foto të postuar në Instagram Ada ka shkruar:

Shumë e shtrenjtë për ty.”
Epo, djema e morët mesazhin besoj….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *