Kurrë nuk e kam menduar se do të ndodhë me mua. Natyrisht, të gjithë mendojmë: Kjo ndodh për disa njerëz, por kjo nuk do të më ndodhë mua. Por e vërteta është se jeta na sjell shumë surpriza të pakëndshme dhe përvoja të trishtuara.Hapa derën dhe hyra në dhomën e gjumit … dhe gruaja ime ishte në shtrat. Me dikë tjetër. Të dy ishin në gjumë të thellë. Diçka u thye në thellësitë e shpirtit tim; zemra ime ngriu. Unë mezi munda të marrë frymë.Nuk u përpoqa ti zgjoja, por thjesht bëra një foto në mënyrë që ajo të mos jetë në gjendje ta mohojë atë më vonë. U ktheva dhe u largova në heshtje..kliko ne reklam per vazhdim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *