Kush tjetër përveçse një mashkulli mund t’ju këshillonte më mirë sesi të kënaqni mashkullin tuaj në shtrat?Nga paraloja e deri në minutën e fundit të lojës së seksit. ne pyetëm disa ekspertë të seksit (meshkuj sigurisht) dhe zbuluam që çdo femër nëse mëson mënyrat e mëposhtme mund ta çmend ë mashkullin e saj në shtrat.Mund të tingëllojë banale, por mos harroni që meshkujt kanë instinkte kafshërore. Ndaj, atëherë kur ai nuk e pret, merreni në telefon, merrni frymë thellë dhe psherëtini teksa i thoni: “Kam gjithë ditën që nuk më hiqesh nga mendja, dua të të kem pranë”. Pastaj mbylljani telefonin menjëherë. Por para se të guxoni t’i flisni në këtë mënyrë provokuese sigurohuni që është ai nga ana tjetër e receptorit….shiko videon ne vazhdim dhe meso keto pozita seksuale, kliko mbi reklam qe te hapet video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *