Tetovarja 23-vjeçare me inciale V.I dje ka paraqitur dhunë familjare nga ana e burrit të sajë 26-vjeçarë i cili një kohë të gjatë e malltretuar fizikisht dhe psiqikisht .

Para disa ditëve në shtëpinë e tyre në fshatin Trebosh ai e ka sulmuar fizikisht duke i shkaktuar lëndime të dukshme bashkëshortes së tij, e cila nga spitali klinik I Tetovës ka marrë edhe vërtetim për lëndimet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *