Duda Balja është pjesë e Parlamentit të Kosovës në këtë legjislaturë, por konsiderohet si një nga deputetet më seksi të trevave shqiptare që vazhdimisht tregon se ka një fizik të bukur.

Disaherë, Duda është bërë temë e mediave rozë për bukurinë, gjithashtu edhe komentuar për veshjet e ngushta që mban. Ajo ka publikuar disa fotografi në llogarinë personale në Facebook, ku shfaqet shumë seksi dhe tërheqëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *