Jam Vanesa 32 vjeçe, kam nevoj për biseda të nxehta, me dergoni foto apo ckado ce deshironi ne numrin tim. Ndihem e vetmuar dhe kam nevoje per shoqeri te nxehte, nese jemi afer mundet edhe me shume. Per te marre numrin tim shtypni mbi reklame (hapesiren e me poshtme) dhe prisni disa sekonda, VETEM nese nuk ju shfaqet kerkojeni ate ne redaksi por pergjigja mund te vonoj nxitoni sa me shpejt ju lutem….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *