Bleona Qereti doemos po kërkon të ketë vëmendjen e të tjerve.
Këngëtarja e njohur në fotosesionin për festat e fundvitit është munduar të joshë si gjithmonë

Bleona Qereti doemos po kërkon të ketë vëmendjen e të tjerve.

Këngëtarja e njohur në fotosesionin për festat e fundvitit është munduar të joshë si gjithmonë.
Kliko dhe shiko videon më poshtë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *