Jam një vajzë 23 vjeçare kam të mbaruar vetëm fakultetin e drejtësisë, aktualisht punoj në një kompani private si menaxhere e një restauranti. Jam e interesuar ta gjej një djalë i cili është serioz dhe poashtu që është i bukur.Unë nuk kam pasur kontakte seksuale me asnjë mashkull, prandaj dua një që është serioz. Kam pasur puthje e ledhatime, por jo më tepër. Emaili im eshte blerinarustemi@hotmail.com ,per te par numrin e kontaktit kliko ne reklamen me posht dhe prit se paku 5 sekonda pastaj shfaqet numri ,nxitoni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *