Jam 30 vjecare, nuk po mundem te mbes shtatzene, e kam provuar me disa burra, nuk po funksionon, te lajmerohen te gjithe ata qe duan seks mirepo qe nuk kan pasuar asnjeher kontakt me asnje vajze pasi dua nje djal simpatik i drejt i besueshem urgjent dua urgjent ju lutem djal te sinqert. Per te marre numrin shtypni apo klikoni mbi hapesiren e me poshtme ne reklamë dhe prisni pak do te shfaqet facebooki saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *