Tani është një zeshkane e rreshkur, me tipare të veçanta, por nuk ishte gjithmonë kështu.

Këngëtarja e njohur dhe shumë e angazhuar Shkurte Gashi, është mjaftë aktive në muzikë, në mbrëmje, ahengje, etj.,

Këngëtarja Shkurte Gashi po shfaqet e sofistikuar dhe mjaftë bukur.

Ajo ka ndryshuar shumë ndër vite.

Ju ftojmë të shikoni se si ka evoluar pamja e këngëtares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *