Arbesa nga Gjermaania kerkon takime sekrete apo lidhje te fshehte me nje burre, pa rendesi moshe vetem te mbizoteroj seksi ne takime. Lajmrohu ne numrin me poshte. Per te marre numrin e plote te Arbeses kliko mbi hapesiren e meposhtme ( reklama) dhe prisni disa sekonda nese nuk shfaqet e ka fshire numrin pasi ka pasur shum kerkesa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *