Virgjërinë e kam humbur me te dashurin, madje në kohen e adoleshences të re , nuk më pëlqeu si përvojë, më kujtohet se kisha shumë shqetësime dhe dhimbje , e prej atij momenti marrëdhëniet seksuale më burrin nisa t’i shihja si detyrim.
Histori erotike +16 /Ja si ma mori virgjërinë babai i shoqes së ngushtë
Tash po kam nevojë që të gjej argëtim me ndonjë mashkull që e mban sekret lidhjen tonë…
Klikoni ne reklame posht shkrimit per ta marr nr e telefonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *