Në rrjete sociale, Diellza ka publikuar nje shkrim në të cilën i lë pak vend imagjinatës me këtë paraqitje. E veshur vetëm me një pallto prej gëzofi dhe me të brendshme, bukuroshja tregon se nuk e kishte të ftohtë e zhveshur në mes të borës.Si çdo herë, linjat trupore të modeles ishin në fokus edhe në këtë imazh tejet provokues.
Shtypni mbi hapesiren e meposhtme per te marre numrin e e saj dhe per te kontaktuar direkt !me te ne facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *