Një vajzë e re ka rrëfyer jetën në çift që ka me partnerin e saj 3 vite më të vogël. Ajo ka ankesa lidhur me intimitetin mes tyre dhe historinë e ka treguar.“Ç’kemi faqja? Si jeni të gjithë? Anonim ju lutem!Jam një 28-vjeçare dhe tema sonte qenka interesante se dhe unë po has të tilla probleme në çift.Kam më shumë se 2 vjet e lidhur me një djalë që është 3 vite më i vogël se unë.Ne jemi nga Shkodra, por jetojmë në Itali.I dashuri është një djalë i shkëlqyer, më plotëson në çdo drejtim, ama në krevat është shumë i rezervuar.
Është i ftohtë dhe në fillimet tona mendoja se nuk i interesoja.
Pas 2 muajsh njohje, vetëm një mbrëmje mori guximin dhe më puthi.Pas disa javësh nga ajo natë, më çon për darkë, ishte një mbrëmje shumë e bukur, u puthëm, u përqafuam, përkëdhelëm dhe kur mendoja se do të më hidhej sipër, ai u tërhoq.Nisi duke më puthur duart dhe e la me aq! La nam sinqerisht! Në fakt u shokova sepse ishim vetëm në shtëpinë e tij e kishim mbi dy muaj që dilnim çdo ditë bashkë.Pyetja ime është: Pse nuk do seks ai? Çfarë ka? Më ndihmoni!!!”
Per ta ndihmuar klikoni ne reklam dhe ju shfaqet numri i telefonit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *