Një vajzë 27 vjeçare nga Ferizaji ka bërë një status interesant në rrjetin social facebook. Ajo ka shkruar se dëshiron marrëdhënie me burra të martuar që dëshiron kënaqësi në shtrat me burra mbi 28 vjeçarë. Vajza është e bukur dhe ka një trup perfekt për mardhënie në shtrat me burra. Mardhëniet i ka në qejf vajza nga Ferizaji. Ajo ka lënë edhe numrin e telefonit dhe adresën në facebook. Për tpar kontaktin e vajzes shtype në reklam dhe prit 10 sekonda pastaj do të hapet kontakti i plotë…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *