Një vajze japoneze, pjesë e grupit “Kano sisters”, Miko Kano, ka postuar në internet fotot që po bëjnë xhiron e botës.

Ajo i shoqëron fotot me deklaratën se po kërkon të dashur, kështu që vajzë apo djalë më i madh se 18 vjeç, mund ta kontaktojë dhe të caktojnë një takim.

Kjo çështje duket më shumë si një marketing, por fansat e saj janë dyndur me propozime për martesa dhe deklarata dashurie.

Nuk kanë faj, në fund të fundit kjo vajzë është shumë tërheqëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *