Marigona maturantja e cila eshte në kërkim të një lidhje serioze, kerkoj nje 25 vjecar i cili duhet te jete nje djal i sinqert simpatik me kryesorja te ket sepaku nje page mujore te mire pasi dua te jetoj jete te gjate me te.. Merrni numrin e Marigones duke klikuar mbi hapesiren e meposhmte dhe prisni disa sekonda. VETEM nese nuk shfaqet pas reklames ateher kontaktoni redaksione tone pasi mund te ket probleme teknike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *