Një ndikim në karrierën e saj duket se ka fakti që vishet në mënyrë kaq provokuese. Bëhet fjalë për këngëtaren Cardi B.
Ndryshe, kenget e saj jane mjaft te pelqyera dhe me nje shikueshmeri tejet te madhe.
25-vjeçarja dhuroi në SHBA një performancë kaq erotike. Por ajo nuk është e vetmja dalje e saj në këtë mënyrë.

Ndiqni më poshtë disa foto të saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *