Kjo e fundit i kishte derguar nje videomesazh nga Italia, ku i shprehte dashurine e saj edhe pse jane te ndare. Ndersa ne fjalen e saj Klaudia pershendeti edhe familjen e Albit per te cilet tha se ishin te mrekullueshem.
Ishte pikërisht një videomesazh nga Klaudia ku ajo i uronte suksese dhe i fliste me dashamirësi.
Nako nuk i ka mbajtur dot lotët, ndërkohë që balerina e ka cilësuar si vëllanë e saj të madh. “Unë e di se kush është sot aty dhe dua të bëj një përshëndetje për një person të dashur, për maestron, për shokun dhe vëllain tim të madh. Respekt dhe mirënjohje gjithmonë për ty Albi dhe për familjen tënde të mrekullueshme.

Shikoni Klaudia Pepa -7 grade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *