Jam 28 vjeçare dhe e virgjër, ekonomikisht e mirë pasi kam punuar disa vite jashte kerkoj mashkull shqiptar, pamvarsisht vendit apo moshes.
Une po ashtu kam sallon flokesh per vajza nderkoh dhe jam shefe e nje kabineti te shkolles fillore mirepo jam e interesuar per ndonje djale qe ka simpati te mire nga njerzit eshte i sinqert me nje fjal i perkryer.
Te gjitha aspektet e jetes te i ket ne rregull pasi deshiroj te coj jete te mire me te, te mos kem problem per te me njoftuar ju lutem shikoni hapin ne vazhdim nese deshironi te me kontaktoni te lutem me posht kliko dhe me sheno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *