Mëngjesin e së hënës 39 vjeçarja nga fshati Potoqan i komunës së Rahovecit i ka marrë vetës jetën. Ajo është vet varë në një litar rreth orës 8:00 të mëngjesit të sotëm. Ishte e martuar dhe kishte tre fëmijë.

Ia mori jetën vetës duke u var në një litar. Mëngjesin e sotëm një 39 vejçare nga fshati Potoqan i komunës së Rahovecit u gjend e vdekur nga ana e familjarëve të saj rreth orës 8 të mëngjesit të sotëm.

Mjekët fshehin të vërtetën! Mënyra e lehtë për të hequr qafe rrudhat në shtëpi!

Lajmin për EjaShiko e ka konfirmuar, togeri në komunën e Rahovecit, Osman Ismajli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *