Viti i ri po afrohet jemi ne muajin Dhjetor është muaji festive të fundvitit, sic do herë tjetër edhe tani pikërisht në këtë muaj është trendi I kapelave dhe veshjeve njësoj sit ë babadimrit.

Vite më parë shumë femra të njohura botërisht kanë zgjedhur që për fund vit të realizojnë fotosesione të ndryshme me veshje që ngjasojnë sit ë nënadimreshave.

Por këto femra që ne kemi përmbledhur në fotografi jo vetëm se vijnë plotë stil por I shihni edhe sa seksi janë ato:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *