Njiheshim pasi edhe un isha po nga i njëjti fshat e ndërsa fshati nuk është edhe aq i madh diku rreth 1200 banor. Ajo ishte nje vajz e bukur ,simpatike dhe ne shikim të par dukeshe shumë serioze.

Prindërit e saj ishin të prapambetur dhe nuk e lejuan atë që të vazhdoj shkollë të mesme, por mezi e lejuan që të ndjek një kurs për rrobaqepëse.

Ndersa udhëtonim me po të njëjtën kohë për në qytet sepse unë punoja si kamarier në një restorane shpesh herë takoheshim me shikimet tona dhe vërejta se ajo deshiron të më tregoj diçka. Filloj të më përshëndes, dhe nje ditë hyri në autobus dhe u ul pranë meje, më përshendeti dhe më tregoi se bën kurs për rrobaqepëse, ndërsa unë pasi kisha njohuri mbi familjen e saj dhe gjithashtu e dija se vajza është e fejuar me një djal nga një fshat tjetër afër fshatit tonë, nuk dëshiroja qe të hy në kontakte sepse me të vërtetë ishte e bukur dhe mendoja se do të rrëshqas e do ti kërkoj diçka që sduhet.

Filluam që të shihemi më shpesh. Kështu që një ditë i thashë që të marr një taksi dhe të vijë në një motel në qytet. Per disa minuta arriti. E bukur, trup të mir dhe sexi, ç’është më e mira një femer qe nuk e ka prekur dorë mashkulli ndonjeher sepse edhe me të fejuarin ende nuk ishin takuar.
A duhet të ndaheni apo të fejoheni? 6 shenjat që jua përcaktojnë të ardhmen si çift

Filluam që të puthemi me njëri-tjetrin, por ajo nuk pranonte që të bënim seks pasi ishte ende e virgjër.

Mu desh të prisja shumë kohë, deri sa ajo të zhvirgjërohej, por mund tu them se pritja ja vlejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *