Të jesh një femër e bukur dhe e paraqitshme, të bën që njëkohësisht të jesh edhe e dëshiruar nga të tjerët, e veçanërisht nga meshkujt, të cilët bëjnë çmos për të të pasur pranë.
Mirëpo, jashtë shtetit femrat e shfrytëzojnë këtë “aksesor” të tyre për të përfituar sa më shumë, e madje, ka edhe nga ato që punojnë si eskorta, punë e cila ka benefitet dhe anët e saj negative.
Jam Sara nga Kosova më saktësisht nga qyteti u bukur i Pejes, e kompletuar ne cdo drejtim me ekonomi te mirë jam shumë e mbajtur. Dëshiroj një lidhje te fshehte me nje zoteri ku kerkesa ime e vetme është, shiko me posht:
Skandaloze, Enca Haxhia përfundon në faqe pornoje (Foto)
Klikoni mbi reklame per te pare fotot dhe videot e Sares nga Peja qe i ka lene ketu per të gjithë ato që ia dojnë të miren Sares.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *