Vjehrra e një gruaje kishte bërë një veprim, të cilin gruaja thotë se nuk do t’ia falë gjatë tërë jetës.

Pasi që ishte motër medicinale, ajo kishte kartën e aksesit të saj të punës.

Në tregimin e gruas, thuhet se vjehrra ishte futur në pavijonin e bebeve, ku kishte marrur në dorë foshnjën pa lejën e nënës.

Ky veprim i vjehrrës, nënën e bëri mjaft të nevrikosur, e cila po thotë se përveç se e morri foshnjën pa leje, nuk shkoi as ta vizitonte dhe ta mbështeste emocionalisht.

Për t’i përkeqësuar gjërat, vjehrra ishte e pranishme dhe dëgjonte ndërsa doktori kishte diskutuar me gruan informacionin e ndjeshëm mjekësor dhe ndjenjat e saj të pakënaqësisë kishin qenë në rritje që nga ajo kohë.

Ne vetëm shpresojmë që ajo mund ta bëjë një diskutim të sinqertë me burrin e saj rreth pritjeve dhe dëshirave të lindjes përpara se të ngelë shtatzënë herën tjetër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *