Big Mama kohëve të fundit është duke marrë gjithë vëmendjen e publikut dhe medieve rozë.

Bigu si duket ka vendosur që të çmend fansat e saj me trupin që çdo ditë e më shumë po arrin peshën e dëshiruar,

Ajo tani kujdeset shumë që mos ta teproj me ushqim. Gjithashtu atë shpesh e shohim edhe në palestër.

Edhe pak kohë sigurisht i ka mbetur t’ua kaloj me pamje seksi edhe modeleve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *